Smykker jeg ønsker mig

Om at være lykkelig

DSCN6608Nej, jeg er bestemt ikke køn på det billede, men hold nu k*** hvor er jeg glad. Jeg er faktisk mere end glad. Jeg er lykkelig.

Jeg er i bund og grund lykkelig. Men det er ikke altid, jeg lige tænker over det. Men så opstår der lige pludselig specielle øjeblikke, hvor jeg ligesom stopper op og tænker “Jeg er lykkelig”

Det kan være meget forskellige øjeblikke, der får mig til at tænke over min lykke.

I går aftes øvede vi brudevalsen hjemme på stuegulvet. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om dansen. Jeg havde mere travlt med at kigge på min kommende mand. Se ham ind i øjnene og tænke på, hvor lykkelig han gør mig.

Da min mor skulle ta outfit billeder af mig forleden, endte det med billedet i ser øverst i indlægget. Jeg grinede og grinede sammen med min mor. Billederne blev måske ikke de bedste, men hvor var jeg lykkelig.

På torsdag skal jeg hygge med min far. Vi skal planlægge de sidste detaljer omkring brylluppet. Jeg er helt sikker på, at jeg føler mig lykkelig, når han følger mig op ad kirkegulvet om 11 dage.

Jeg er generelt heldig. Jeg skal snart giftes, jeg har en dejlig familie og søde venner omkring mig. Jeg har det godt og skal snart starte et nyt kapitel i mit liv, jeg skal til at studere igen.

Jeg er lykkelig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker jeg ønsker mig