Sugar Mice (og lidt glimmer)

Farven laks og ikke let til smil

DSCN6442Solbriller: Costume ( I butikkerne nu )     Jakke: Vero Moda     Kæde: Sanne Nordahn    

Cardigan: Jaqueline de Young     T-shirt: Eleven Paris

Ja, jeg tror faktisk mine nye shades er i farven laks. Laks er en cool farve ikk? 

Det var egentlig ikke vejr til solbriller i dag, i hvert fald ikke i mere end 7 minutter af gangen imellem voldsomme regnskyl, som jeg var så heldig at få lov at cykle i!

Men jeg synes lige i skal se mine nye solbriller. De er fra det nr. af Costume, som er i kiosken lige nu. Man kunne også få dem sidste år, i andre farver. Og jeg har netop et par i skildpadde fra sidste år, som jeg er ret glad for. Så en ny er altså tilføjet samlingen nu.

Min mor var så sød at tage billedet, og hun synes ikke rigtig jeg smilede. Det kan hun godt ha ret i. Tror jeg var træt efter en cykeltur i regnvejr. (Havde lige hængt til tørre på radiatoren inden billedet blev taget)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sugar Mice (og lidt glimmer)