Den perfekte nederdel i læder look.

Støt brysterne

DSCN4481

DSCN4461DSCN4477

 

Pink armbånd: Støt brysterne   Ur: Casio   Armbånd med kors: Pilgrim      Armbånd med graveret navn: Guldsmed    Armbånd med perler: Købt i lille lokal butik på Fuerte Ventura     Ring med sten: Guldsmed     Ringe med perler: Pieces     Kæde med perler: Zara     Ring på venstre hånd: Forlovelsesring <3

I dag er 1. oktober og oktober er som bekendt international brystkræft måned, derfor skyndte jeg mig i Matas fra morgenstunden og købe et støt brysterne armbånd. Udover at det støtter et godt formål er det et mega fedt armbånd. Jeg har sat den sammen med 2 af de armbånd, der næsten altid hæger på min arm og mit yndlingsur ligenu.

Jeg elsker at matche guld og sølv smykker i samme outfit. 

Og det må min kæreste ha lagt mærke til. For da han friede til mig d. 16. august i Barcelona var det med en ring af rødguld og hvidguld <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte nederdel i læder look.